Υπηρεσίες

Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας έχουμε ως κύριο μέλημα την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και προηγμένα μέσα.

services karta kausaeriwn

Συντήρηση και Επισκευή

Στο συνεργείο μας διαθέτουμε το πλέον σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής διάγνωσης για κάθε τύπου επιβατικό αυτοκίνητο. Έτσι εντοπίζουμε και επιδιορθώνουμε άμεσα το πρόβλημα και μειώνουμε στο ελάχιστο το χρόνο παραμονής του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας. Επιπλέον διαθέτουμε αυτοματοποιημένο σύστημα για τη συντήρηση και επισκευή air-condition του αυτοκινήτου σας. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, μεταξύ άλλων διαθέτουμε και την τεχνογνωσία για την επισκευή συστημάτων ψεκασμού τεχνολογίας common rail για diesel αυτοκίνητα.

services karta kausaeriwn

Ανταλλακτικά

Στην αποθήκη ανταλλακτικών μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για κάθε τύπο αυτοκινήτου σε προσιτές τιμές. Εμείς με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σας.

services karta kausaeriwn

Γραμμή ΚΤΕΟ

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας λειτουργούμε πλήρη γραμμή ΚΤΕΟ για έλεγχο φρένων, αμορτισέρ και τζογόμετρου

services karta kausaeriwn

Κάρτα καυσαερίων

Προκειμένου να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερες υπηρεσίες, υπάρχει δυνατότητα να εκδώσετε την κάρτα καυσαερίων του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας. Εκδίδουμε κάρτες καυσαερίων τόσο για βενζινοκίνητα αυτοκίνητα όσο και για αυτοκίνητα πετρελαίου.

Click to listen highlighted text!